Grootouders en kleinkinderen gezocht voor Eftelingmusical in De Blauwe Kei

VEGHEL – Voor de nieuwste Eftelingmusical De Sprookjessprokkelaar is theater De Blauwe Kei op zoek naar enthousiaste grootouders en kleinkinderen die een rol willen spelen in deze voorstelling. Kinderen tussen de 6 en 10 jaar oud kunnen zich, samen met hun grootouder, opgeven. In samenwerking met de Efteling selecteert De Blauwe Kei vervolgens tien kinderen en tien grootouders om mee te spelen in De Sprookjessprokkelaar. Alle geselecteerden spelen mee in alle twee de voorstellingen in De Blauwe Kei op zaterdag 12 januari 2019 (13.30 en 16.00 uur).

In de ochtend krijgen figuranten een theaterworkshop waarbij de scènes uit de voorstelling worden aangeleerd. Opgeven voor een figurantenrol kan tot uiterlijk zondag 18 november door middel van het inschrijfformulier dat te vinden is op www.blauwekei.nl. De voorstelling De Sprookjessprokkelaar is gebaseerd op het succesvolle boek van Paul van Loon, Prinses Laurentien van Oranje en de Efteling. Het vertelt het verhaal van de twaalfjarige Sterre, die een sprookjesbibliotheek ontdekt in een verlaten kasteel.

Meer informatie en de voorwaarden zijn te vinden op www.blauwekei.nl.

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: