Tweede editie Meierijstad Fight Cancer Night in 2019

BOERDONK – Organisatie Meierijstad Fight Cancer Night is op zoek naar 12 tot 16 ondernemers om vanaf begin 2019 samen, onder intensieve begeleiding, een (kick)bokstraining te volgen. Het doel is om in 2019 in Boerdonk een tweede editie van Meierijstad Fight Cancer Night te houden. De opbrengst gaat, net als in 2018, weer naar Fight Cancer & Kika Kinderen Kankervrij.

 

De eerste editie die op zaterdag 18 augustus in de kleinste Kern van Meierijstad plaats vond bracht voor deze goede doelen het gigantische bedrag van maar liefst € 38.500 op. Bij elkaar gebokst dankzij de inzet van 14 sportieve ondernemers uit Meierijstad. Daarom heeft de Boerdonkse organisatie zich voorgenomen om in 2019 een tweede Fight Cancer Night te houden. Interesse van de zijde van ondernemers uit Meierijstad is er zeker. Een aantal deelnemers heeft zich al aangemeld.

De organisatie zoekt ondernemers die samen willen strijden tegen kanker. Iedereen heeft er natuurlijk wel eens mee te maken. Tegelijk zijn ondernemers ook vaak zo druk bezig met “ondernemen” dat ze te weinig tijd hebben om te werken aan hun fysieke gezondheid. Juist deze twee zaken combineert men door deel te nemen aan Fight Cancer Night. Na verloop van tijd worden deze ondernemers aan elkaar gekoppeld. Daarbij wordt gekeken naar capaciteit en gewicht en uiteindelijk komen ze dan tegen elkaar in de ring te staan. Maar dan wel in een echte boksring op ’t Weike voor Gemeenschapshuis Den Hazenpot in Boerdonk. De grote finale  staat gepland voor zaterdag 17 augustus 2019. Met echte opkomstmuziek, leuke ringdames, entertainment en nog veel meer zorgt de organisatie voor een super avond voor het goede doel.

Meer info?

Wie interesse of vragen heeft kan een e-mail sturen naar info@fightcancernight.nl.

You may also like...

%d bloggers liken dit: