Theaterkoor Stem zoekt nieuwe deelnemers

Theaterkoor Stem tijdens één van de uitvoeringen van ‘Boeiende Buren’

SINT-OEDENRODE – Met het optreden op Rooi Vol Koren heeft Theaterkoor Stem definitief het project ‘Boeiende Buren’ afgesloten. Vanaf nu is de aandacht volledig gericht op een nieuwe theatershow die in het voorjaar van 2020 zal worden uitgevoerd. Na ‘Boeiende Buren’ is er al volop gewerkt aan het raamwerk van jaar vrijheid en de bevrijding van Nederland. De samenstelling van het koor verandert met iedere productie maar de basis wordt gevormd door een groep van circa 35 enthousiaste deelnemers uit Meierijstad en omstreken. Voor de nieuwe productie kan het koor in de meeste stemgroepen versterking gebruiken. Met name bij de hoge sopranen en de mannen zijn er vacatures.

Theaterkoor Stem
Theaterkoor Stem is in 2015 ontstaan vanuit Theaterkoor Rooi. Sinds 2007 heeft dit gezelschap vijf grote producties op de planken gezet waarvan de theatershow ‘Boeiende Buren’ (maart 2018) de meest recente is. Het theaterkoor is bedoeld voor mensen die goed zingen en het brengen van theater daar mee willen combineren. Stem koestert plezier, ambitie en toewijding. Vrijwel alle aspecten van de productie worden binnen eigen gelederen bedacht, ontworpen en gerealiseerd. Het theaterkoor beschikt over een uitgebreide structuur van werkgroepen waarin ook niet-koor deelnemers actief zijn. Tijdens de uitvoeringen wordt het koor begeleid door een groep muzikanten. Behalve aan de muziek is er ook veel aandacht voor de presentatie van het repertoire. Onder leiding van een regisseur wordt er voor elk nummer gezocht naar een passende regie om de juiste sfeer te creëren. De activiteiten van het koor worden mede mogelijk gemaakt door de stichting Theaterkoor Stem.

Meer informatie
Vrijblijvend kijken/luisteren/zingen bij een gewone repetitie kan. Het koor repeteert elke week op woensdagavond in De Brink in Eerde (19:45- 22:15u).
Graag aanmelden bij het secretariaat (secretariaat@theaterkoorstem.nl). Er wordt dan gezorgd voor de ontvangst, begeleiding en nadere uitleg tijdens de repetitie. Meer informatie over het theaterkoor en vorig producties vind je op de website (www.theaterkoorstem.nl) en op Facebook.

You may also like...

%d bloggers liken dit: