Reünie Zwijsen College Veghel

VEGHEL – Het Zwijsen College bestaat tijdens het schooljaar 2018/2019 70 jaar. Op zaterdag 6 oktober 2018 organiseerde men hiervoor een grote reünie bij CHV Noordkade in Veghel. Voor velen begon dit ‘Feest der Herkenning’ bij het ‘Oude Zwijsen’, het gebouw dat nu wordt omgebouwd tot een appartementencomplex. Tijdens de reünie, waarvoor de gehele Noordkade was afgehuurd,  die verder op de Noordkade was er verder tuimschoots tijd om gezellig bij te praten met oud-klasgenoten en docenten en samen op de foto te gaan. Ook was er live muziek en entertainment. Presentatrice Hella van der Wijst, eveneens een oud leerlinge van het Zwijsen College interviewde twee oud schoolgenoten, te weten de huidige Commissaris van de Koning Wim van de Donk en burgemeester Kees van Rooij van Meierijstad. Ook oud docenten Rini Kerstens (biologie) en Wicks van Mulken (geschiedenis) stonden op het programma vermeld om over hun Zwijsentijd te vertellen.

You may also like...

%d bloggers liken dit: