Opening Kwiekroute in Veghel

VEGHEL – De werkgroep Kwiekroute en dementievriendelijke gemeente Meierijstad openden vrijdagmorgen, geassisteerd door kinderen van basisscholen Bernadette en Hub, kinderopvang ’t Kroontje en bewoners van Zorgcentrum ’t Aatrium en Joachim & Anna  de eerste Kwiekroute in Meierijstad. Dit is een wandelroute van circa 1100 meter lang, die uitnodigt tot bewegen. Er komen geen speciale toestellen of hindernissen aan te pas, maar er wordt gebruik gemaakt van straatmeubilair dat er al is. Op de ene plek loopt men bijvoorbeeld over een rechte lijn en ergens anders juist slalommend tussen paaltjes door. De route loopt vanaf de bibliotheel op de markt, via het Julianapark en eindigt ook weer op de markt. De route is verkrijgbaar aan de balie van ’t Uitpunt in de bibliotheek.

You may also like...

%d bloggers liken dit: