Kuussegatters staan in de startblokken

VEGHEL – Leden van CV De Kussegatters uit Veghel zijn volop in voorbereiding voor de Hofzittingen. Die worden op donderdag 8, vrijdag 9 en zaterdag 10 november gehouden in de Koekbouw op de Noordkade.  De zitting van zaterdagavond is al uitverkocht maar voor donderdag en vrijdag zijn nog kaarten verkrijgbaar.

 

De eerste zittingsavond op donderdag staat in het teken van  ‘Afscheid & nieuw Begin’.  Prins Jess d’n Urste en zijn Adjudanten Harry en Rudy nemen dan afscheid van het Veghels publiek. De mannen van de Raad van XI zijn actief in de onthullingsact tijdens de vrijdagzitting. Volgens Bart Lammers de Opperkuus van vorig jaar is zo’n onthulling altijd spannend. Temeer omdat zelfs de leden van de Raad van Elf niet weten wie de nieuwe prins en adjudanten zijn.

Kaartverkoop
Op zaterdag 20 oktober zijn kaarten te koop bij Outfit (Hoogstraat 2 in Veghel) van 12.00 tot 14.00 uur. Je kunt ook telefonisch kaarten bestellen bij Yvonne Wierenga (T. 0413 – 310 117). Kaarten kosten voor donderdag 15 euro voor de vrijdag 20 euro.

You may also like...

%d bloggers liken dit: