Boschwegse Toneelgroep zet “Te Gek” op de planken

SCHIJNDEL – In november komt de Boschwegse Toneelgroep met een nieuw stuk op de planken met als titel “TE GEK!”. Het beloofd een hilarisch stuk te worden met opnieuw de Boschwegse kerk als decor die voor deze voorstellingen een ware metamorfose heeft ondergaan. Omroep Meierij mocht tijdens een van de laatste repetities een kijkje nemen. 

Verhaal
Dat die uitspraak “TE GEK” o zo waar is blijkt uit de patiënten en niet in mindere mate uit het personeel van de instelling waar ‘TE GEK !’ zich afspeelt. De patiënten mogen dan een afwijking hebben; het hele scala van narcisme tot schizofrenie komt voorbij, ze zijn te benijden om het feit dat ze zo heerlijk zichzelf zijn. Hoewel het normaliter niet om te lachen is, blijkt dat het gedrag en vocabulaire van deze mensen er voor zorgen dat een lach moeilijk in te houden is.
Er arriveert een nieuwe patiënt… of is het een zendeling van de overheid? Verwarring en consternatie alom in de toch al wazige structuur van de instelling. Het publiek mag meemaken hoe het er in zo’n inrichting aan toe gaat en het staat van tevoren al vast dat het een gekkenhuis wordt. Aan het einde van de voorstelling zal de bezoeker zich ongetwijfeld herkennen in één of meerdere patiënten, want zeg nou zelf; wie is er nou eigenlijk normaal?
Alle gekheid op een stokje; niets is de Boschwegse Toneelgroep te dol om weer een te gekke avond voor de bezoekers te verzorgen. Een stuk met scherpzinnige teksten, verrassende, ontroerende en komische liedjes met mooie muziek en zang.

Voor speeldata en tickets: www.boschwegsetoneelgroep.nl

You may also like...

%d bloggers liken dit: