Wegwerkzaamheden in Meierijstad

MEIERIJSTAD – Van maandag 10 september tot en met vrijdag 14 september en op donderdag 20 september wordt er grootschalig onderhoud uitgevoerd aan een aantal doorgaande wegen binnen Meierijstad. Hierbij worden één of meerdere lagen asfalt weggefreesd en vervangen door nieuw asfalt. Dit is noodzakelijk om de weg in een goede staat te houden.

De werkzaamheden worden in fasen uitgevoerd. Het wegvak dat in uitvoering is, is gesloten voor alle verkeer. Omleidingsroutes worden ter plaatse met borden aangegeven. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd, waarbij wordt geprobeerd de aanliggende percelen zo goed als mogelijk bereikbaar te houden. Tijdens het aanbrengen van de asfalt is er echter geen verkeer mogelijk. De planning is als volgt:

10 en 11 september Sint-Oedenrode: De Zuidelijke Randweg tussen de Nijnselseweg en de Boskantseweg.

11 en 12 september Schijndel: Wijbosscheweg tussen Structuurweg en de Hoevenbraaksestraat.

11 en 12 september Veghel: Vorstenbosscheweg tussen Langedonk en Spoorven.

12 en 13 september Schijndel: Floralaan tussen Structuurweg en de Boschweg

13 en 14 september Veghel: Populierlaan tussen de Bundersweg en de Hezelaarstraat; Frans Halsstraat tussen de Hezelaarstraat en de Rembrandtlaan.

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: