Reünie 70 jaar Zwijsen College Veghel

VEGHEL / MEIERIJSTAD – Op zaterdag 6 oktober 2018 organiseert het Zwijsen College een grote reünie. Aanleiding hiervoor is het 70-jarig bestaan van de school tijdens schooljaar 2018-2019. De reünie vindt die dag plaats van 16.00 tot 24.00 uur bij CHV Noordkade, in Veghel. Iedereen die onderwijs heeft genoten of werkzaam is of is geweest op het Zwijsen College wordt van harte uitgenodigd voor deze reünie. Het wordt een feest der herkenning. Tijdens de reünie is er tijd om gezellig bij te praten met oud-klasgenoten en docenten en samen op de foto te gaan. Ook is er live muziek en entertainment. Naast barpunten voor een lekker drankje zijn er ook diverse foodtrucks aanwezig waar de reünisten verschillende broodjes en hapjes kunnen bestellen.
Inschrijven kan via de website: www.zwijsenreunie.nl

You may also like...

%d bloggers liken dit: