‘Kom naar de Noordkade’ Time Table

VEGHEL / MEIERIJSTAD – Het 100-jarige bestaan van CHV Noordkade en de opening van het nieuwe theater De Blauwe Kei wordt uitgebreid gevierd tijdens het Kom naar de Kade festival op zondag 9 september van 11.00 uur – 18.00 uur. Er is eigenlijk te veel om op te noemen van een bijzondere openingshandeling tot een spetterende dansvoorstelling en van activiteiten op het water tot een leuke kindervoorstelling. Bovendien kun je proeven van alles wat de Noorkade te bieden heeft op het gebied van food en cultuur. Alle activiteiten en voorstellingen zijn gratis toegankelijk voor iedereen die het feest met ons wil vieren. Er is van alles te zien, te beleven, te ervaren en te beluisteren. Voor het complete programma van de dag verwijzen we naar de time-table die ook kan worden uitgeprint op http://www.chvnoordkade.nl/nieuws/kom-naar-de-kade-time-table

You may also like...

%d bloggers liken dit: