Kermis in Veghel gaat vrijdag vanaf 16.00 uur draaien

VEGHEL / MEIERIJSTAD – Kermisexploitanten zijn sinds dinsdag druk in de weer met de opbouw van hun attracties in Veghel. Het vermaak voor jong en oud begint vrijdag 14 september om 16.00 uur.  Op de Markt, de Hoogstraat en het daarnaast gelegen parkeerterrein ’t Vaticaan komen in totaal 35 attracties te staan, waaronder de Skate Jumper op de Markt. Dit jaar staan ook de Booster Maxx van 60 meter hoog, een spookhuis, een Cake Walk en de schommel Showtime in Veghel. In de Hoogstraat komt de attractie Reis door Toverland te staan.

Openingstijden

Kermisliefhebbers komen dit jaar ruimschoots aan hun trekken. Die kunnen tot en met woensdag 19 september dagelijks draaien tot 24.00 uur. Met uitzondering van woensdagavond dan tot 23.00 uur. Die avond vindt in het Julianapark tevens de kermisafsluiting plaats met traditiegetrouw vuurwerk.

You may also like...

%d bloggers liken dit: