In gesprek met Blauwe Kei-directeur Harry Vermeulen

VEGHEL/MEIERIJSTAD – Harry Vermeulen trad per 1 juni aan als directeur van Theater de Blauwe Kei en tevens als directievoorzitter van Cultuurfabriek Noordkade in Veghel. Sinds 2007 was hij directeur van het Theater aan de Parade in Den Bosch. Daarvoor was hij elf jaar directeur van Theater De Leest in Waalwijk. Na 22 jaar is Vermeulen weer terug bij De Blauwe Kei waar hij in 1990 zijn loopbaan als theaterdirecteur startte.

In Veghel heeft Harry Vermeulen dubbelfunctie. Behalve directeur van de Blauwe Kei is hij ook directievoorzitter van Cultuurfabriek Noordkade. Daarmee  heeft hij ook de verantwoordelijkheid ten aanzien van de integrale samenwerking en synergie van alle culturele activiteiten op de Noordkade en voert hij de regie bij de uitvoering van het strategisch beleidsplan van de Stichting Cultuurfabriek Noordkade. Met beide functies is hij nauw betrokken bij de festiviteiten vanwege 100 jaar CHV Noordkade op zondag 9 september en de officiële opening van theater De Blauwe Kei door Koningin Maxima een dag later. In het korte interview blikt Harry Vermeulen vooruit op deze festiviteiten. In een langer gesprek vertelt hij ook over zijn terugkeer en theaterplannen.

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: