Exclusief bezoek aan Vanderlande

VEGHEL / MEIERIJSTAD – Vanderlande opent op vrijdag 5 oktober zijn deuren voor nieuwsgierige Veghelaren. Er is plaats voor 50 bezoekers. Hen staat een boeiende rondleiding te wachten. Entreebewijzen zijn gratis verkrijgbaar aan de balie van UITpunt Veghel zolang de voorraad strekt.

Vanderlande is de wereldwijde marktleider voor logistieke automatisering. Het bedrijf dat al sinds 1949 bestaat is vandaag de dag vooral bekend door zijn grote aandeel in de logistiek op luchthavens, de pakketmarkt en zijn automatiseringsprocessen in magazijnen. Veghelaren hebben Vanderlande door de jaren heen letterlijk kunnen zien groeien. Maar, wat doet dat snelgroeiende bedrijf nou precies en waar heeft het al die ruimte voor nodig? UITpunt Veghel en Vanderlande hebben de handen ineengeslagen om middels een unieke rondleiding antwoord te geven op die vragen.

Rondleiding

De rondleiding bij Vanderlande biedt een kijkje in de hoofdvestiging in Veghel. Bezoekers worden om 09.45u ontvangen bij de hoofdingang van Vanderlande. Na koffie en thee start het bezoek met een inleidende film en presentatie. Daarna worden bezoekers rondgeleid door diverse belangrijke gebouwen waar de medewerkers van Vanderlande dagelijks baanbrekend werk verrichten. De rondleiding duurt tot 12.00u.

Entree

Toegang wordt uitsluitend verleend aan bezoekers met geldig entreebewijs. Vanaf woensdag 12 september kunnen geïnteresseerden die gratis ophalen aan de balie van UITpunt Veghel. Houd er rekening mee dat er plaats is voor maximaal 50 bezoekers. Bij het afhalen van de entreebewijzen geldt een maximum van 3 per persoon. Vanderlande is goed bereikbaar per fiets en er is volop fietsenstalling aanwezig.

You may also like...

%d bloggers liken dit: