CV De Kuussegatters start kaartverkoop Hofzittingen

VEGHEL / MEIERIJSTAD – De Koekbouw op de Noordkade in Veghel staat op donderdag 8, vrijdag 9 en zaterdag 10 november in het teken van de Hofzittingen van CV de Kuussegatters. Drie afwisselende avonden met een muzikaal programma met humor. De vrije kaartverkoop start op zaterdag 22 september van 14.00-16.00 uur bij De Gouden Leeuw in Veghel en kosten voor donderdag 15 euro voor de vrijdag en zaterdag 20 euro.

Het programma vermeldt traditionele momenten zoals het afscheid van de huidige Prins en de onthullingen van het nieuwe Trio, Boerenbruidspaar en Verdienstelijk Veghelaar. De Kussegatters willen het publiek dit jaar iedere avond verrassen met afwisselende acts waarin humor en muzikaliteit centraal staan. Donderdag staan twee toppers in de ton, namelijk Andy Marcelissen en Freddy van den Elzen. Die avond neemt Prins Jess d’n Urste afscheid als heerser van Kuussegat en volgt de onthulling van het nieuwe Boerenbruidspaar. Vrijdag staat de onthulling van de nieuwe Prins en Adjudanten op het programma. Op zaterdag wordt de Verdienstelijk Veghelaar bekend gemaakt en treden Marlon Kicken en Freddy van den Elzen op. Ook treden alle avonden de Kouwe Kant, ’t Benkske en de OPA’s op.

You may also like...

%d bloggers liken dit: