Al 611 Inschrijvingen Reünie Zwijsen College

VEGHEL / MEIERIJSTAD – Het Zwijsen College bestaat tijdens het schooljaar 2018/2019 70 jaar. Op zaterdag 6 oktober 2018 organiseert men hiervoor een grote reünie van 16.00 tot 24.00 uur bij CHV Noordkade in Veghel. De organisatie nodigt Iedereen die onderwijs heeft genoten of werkzaam is of is geweest op het Zwijsen College van harte uit voor dit ‘Feest der Herkenning’. Tot nu toe zijn hiervoor 611 inschrijvingen binnen.

Tijdens de reünie is er tijd om gezellig bij te praten met oud-klasgenoten en docenten en samen op de foto te gaan. Ook is er live muziek en entertainment. Naast barpunten voor een lekker drankje zijn er ook diverse foodtrucks aanwezig, waar je verschillende broodjes en hapjes kunt bestellen. Het globale programma is bekend en staat op de Nieuwspagina www.zwijsenreunie.nl/nieuws 

You may also like...

%d bloggers liken dit: