Aanleg Jeu de Boulesbaan bij het Damiaancentrum

Aanleg Jeu de Boulesbaan bij het Damiaancentrum

SINT-OEDENRODE – In een verlate NL-doet actie is op zaterdag 15 september door medewerkers van Van Swaay Duurzaam Hout uit Schijndel samen met vrijwilligers van het Damiaancentrum een jeu de boulesbaan aangelegd. Normaal gesproken vinden de NL Doet-acties plaats in maart, maar in die periode kon men bij Van Swaay geen mensen vrijmaken, daarom is besloten de actie in september te laten plaatsvinden. Het Damiaancentrum is een ontmoetingscentrum, een plek waar iedereen meetelt en waar interessante activiteiten worden georganiseerd.

Jeu de boulesbaan
De jeu de boulesbaan biedt een extra mogelijkheid voor mensen om elkaar te ontmoeten en om onderling in een ontspannen sfeer contacten te leggen. Zowel vrijwilligers als deelnemers aan de diverse activiteiten van het Damiaancentrum kunnen gebruik maken van de baan. Voor Van Swaay Duurzaam Hout was dit een mooie gelegenheid om te laten zien dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een belangrijke plaats inneemt binnen de bedrijfsfilosofie.

Damiaancentrum
Het centrum is er voor iedereen en ook voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Men kan er terecht voor samen werken in de tuin, tot samen koken en eten; van naailessen tot het repareren van fietsen, van houtbewerken tot samen zingen; van knutselen tot deelnemen aan een themawandeling; van verhalen vertellen tot een seniorenvakantieweek.

Aanleg Jeu de Boulesbaan bij het Damiaancentrum

You may also like...

%d bloggers liken dit: