Voorbereiding ‘Nacht van Veghel in Hout’

VEGHEL – Geen enkele aannemer brengt in vier dagen tijd een dorp tot leven. Bij ‘Veghel in Hout’ lukt dat wel. Maar daar komen dan ook 800 bouwvakkertjes compleet met onderaannemers (vaders, moeders, opa’s en oma’s) op af. Na vier dagen timmeren en zagen zijn de hutten in het Julianapark klaar voor 1 nachtje slapen. Maar er was de afgelopen dagen nog meer. De jeugd genoot ook nog van allerlei andere activiteiten tijdens Veghel in Hout. Ze konden aan allerlei spelletjes mee doen, knutselen, en hun kwaliteiten tonen in het kookcafé en niet te vergeten de disco. EN ze mochten een gooi doen naar eeuwige roem tijdens  ‘Theo Voice of Bouwdorp’, waarvan donderdagavond de finale werd gehouden, voordat om 21.30 uur de Lichtjesroute van start ging. Om 23.00 uur werd een poging ondernomen om iedereen de hut in te krijgen. Maar…………….er heerste nog lang een gezellige onrust in het Julianapark.

You may also like...

%d bloggers liken dit: