Start Veghel in hout

VEGHEL – In Veghel is maandagmorgen een begin gemaakt met Veghel in Hout. In het Julianapark verrijst in vier dagen tijd een dorp van houten hutten, gemaakt door de Veghelse basisschooljeugd, daarbij geholpen door hun ouders, opa’s en soms ook oma’s en 130 vrijwilligers. Hoewel het bouwen van de hutten als rode draad door dit vijfdaags evenement loopt kunnen de jeugdige deelnemers ook nog meedoen aan allerlei spellen. Hoogtepunt is de nachtelijke slaappartij in de eigen gebouwde hut in de nacht van donderdag op vrijdag. Hoewel van slapen dan doorgaans niet veel terechtkomt. Maar dat vinden ze in het Bouwdorp helemaal niet erg. Het belangrijkste is dat de jeugd het naar de zin heeft gehad en vrijdagmorgen tevreden naar huis gaat.

You may also like...

%d bloggers liken dit: