Politie arresteert tweede verdachte dodelijke schietpartij Schijndel

SCHIJNDEL – De politie heeft maandag 6 augustus een tweede verdachte gearresteerd in verband met de dodelijke schietpartij op 25 april in de Renate Rubinsteinstraat in Schijndel. Daarbij kwam een 26-jarige man om het leven.  Naar verluidt is de tweede verdachte de vader van de 29-jarige schutter uit Schijndel die twee dagen na dit gewelddadige incident al werd aangehouden. Deze zit nog steeds vast op verdenking van het lossen van de dodelijke schoten.

De tweede verdachte is een 63-jarige man eveneens uit Schijndel afkomstig. Hij werd maandagmiddag in Grave opgepakt op grond van verdenking van betrokkenheid voorafgaande aan het schietincident. Na de aanhouding vond onder leiding van de rechter-commissaris een doorzoeking plaats in de woning van de verdachte, die voor verder onderzoek vastzit.

You may also like...

%d bloggers liken dit: