Ontmoet een Tambour-Maître in Bibliotheek Schijndel

SCHIJNDEL – Bibliotheek Schijndel geeft zaterdag 25 augustus voorafgaand aan de Hartemèrt een presentatie over de Tambour-Maître. Elk jaar heeft de Hartemèrt een ander thema.

Kapellen
Dit jaar wordt de jaarmarkt ondergedompeld in de feestelijke klanken van meer dan zestien kapellen die vanaf diverse podia en straatlocaties een bijdrage geven. Als aansluiting hierop vertelt Bibliotheek Schijndel op zaterdag 25 augustus om 11:00 uur een verhaal over de Tambour-maître. De heer Mari van der Steen (Tambour-maître van Drumfanfare Sint Cecilia) zal hierbij vertellen over de Tambour-maître en kan al uw vragen beantwoorden. Wilt u ook bij deze presentatie aanwezig zijn? Loop dan zaterdag 25 augustus binnen bij bibliotheek Schijndel.

You may also like...

%d bloggers liken dit: