Jazdagen Zijtaart ‘Uit de Kunst’

ZIJTAART – De 19e Jazdagen waaraan de basisschoolleerlingen uit Zijtaart dit jaar mee kunnen doen staan in het teken van: ‘Uit de Kunst’. Tijdens de opening op dinsdagmorgen stond het atelier van Angelo Michael centraal. De technisch kunstenaar was niet alleen blij dat er zoveel kinderen waren gekomen om zijn schilderijen te zien. Hij was ook trots op zijn teletransformator. Een grote machine die ervoor moet zorgen dat schilderijen tot leven komen. Terwijl Angelo zijn machine bewerkt stappen Pedro en Margot uit het schilderij ‘Fiësta’. Vanuit een feestelijke omgeving komen zij bij de Jazdagen terecht. Aanvankelijk vindt het tweetal dat geen succes. Maar de kinderen die aan de Jazdagen meedoen zullen er ongetwijfeld voor zorgen dat ook dit tweetal het de komende dagen goed naar de zin krijgt.

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: