Happen en Trappen tijdens Burendag in Schijndel

SCHIJNDEL – Tijdens Burendag op zaterdag 22 september organiseren de Dorpsraden van Schijndel vanaf 14.00 uur een hap-trap-tocht.  Een fietstocht van 10 of 15 kilometer die vanaf 14.00 uur door Schijndel en Wijbosch voert.

 

(Foto: De Blokhut in Heempark De Blekert)

De bedoeling is om jong en oud in elkaars wijk kennis te laten maken met een bijzondere plek. Overal zijn gratis hapjes en drankjes verkrijgbaar. Op diverse plaatsen worden voor de kinderen leuke activiteiten opgezet zoals een springkussen, draaimolen, een challenge parcours, een fotoshoot met dieren en schminken. Wie het leuk vindt om mee te doen moet zich voor 15 september opgeven via het emailadres van de wijk waar men wil starten onder opgave van het aantal volwassenen en kinderen dat mee fietst. Ook kan men opgeven als men rondgeleid wil worden in heempark De Blekert. Voor het volgen van de route is bij het startpunt een kaart beschikbaar.

You may also like...

%d bloggers liken dit: