Erfgoedwandeling bij Zusters Franciscanessen

VEGHEL – Belangstellenden kunnen op zondag 2 september of zondag 4 november deelnemen aan de erfgoed wandeling door de kloostertuin van de zusters Franciscanessen. Onder begeleiding van André Velthausz en Bernard Vissers wordt een wandeling gemaakt door de prachtige tuin met de eeuwenoude bomen en rijke historie.

Veldhausz en Vissers  vertellen tijdens de wandeling over de bijzondere plaatsen en bomen en over de geschiedenis en ontwikkeling van de tuin. Na de wandeling kan de expositie van de erfgoedruimte in de hal van de kapel worden bezocht. Deze interactieve expositie toont het leven, wonen en werken van de zusters Franciscanessen en wat hun heeft geïnspireerd en bemoedigd in de afgelopen 175 jaar.

Gratis kaarten
Bij het Uitpunt aan de Markt in Veghel zijn gratis kaarten verkrijgbaar. Er is maximaal plaats voor 50 personen per datum. De 1e wandeling start om 14.00 uur. en de 2e om 15.00 uur. (25 personen per keer). De volgende Erfgoedwandelingen staan gepland op 17 februari en 16 juni 2019

You may also like...

%d bloggers liken dit: