Boerdonk is klaar voor achtste dorpsfeest

De Buffelrun en de Fight Cancer Night zijn onderdelen van het Dorpsfeest dat zaterdag 18 en zondag 19 augustus in Boerdonk wordt gehouden. Bij de Buffelrun leggen de deelnemers, jong en oud, een parcours af waarbij al lopend zo’n 40 hindernissen in het water, weilanden en bossen moeten worden overwonnen. Het is beslist geen wedstrijd. Uitdaging en, gezelligheid en veiligheid staan bij de organisatie hoog in het vaandel. Het voornaamste doel is dat men zaterdag of zondag de finish haalt.

Kickboksgala

Zaterdagavond stappen veertien ondernemers uit Meierijstad, waaronder twee dames, in de kickboksring tijdens Fight Cancer Night. Samen met de organisatie hebben zij het streven om 25.000 Euro bij elkaar te vechten voor Kika & Fight cancer. De ondernemers steken er zelf niet alleen een flink geldbedrag in maar zien hierin ook een uitdaging om zelf gezonder en fitter te worden. Sinds februari 2018 trainden zij een aantal keren per week bij Meliani Fight & Fitness in Veghel, waar zij de fijne kneepjes van de kickbokssport leerden. De dames en heren ondernemers zullen met respect voor elkaar de kickboksring betreden.

You may also like...

%d bloggers liken dit: