Bij Jet helpt bij solliciteren

SCHIJNDEL – Stichting Bij Jet biedt met een kort, maar intensief programma gratis hulp op maat aan mensen die op zoek zijn naar werk. De ondersteuning is met name gericht op het leren kennen en presenteren van persoonlijke kwaliteiten. De training begint op 4 september.

In enkele avonden naar meer succes bij vinden van werk
‘Het is nadrukkelijk geen korte workshop met wat handige tips om een brief of cv op te leuken’, aldus projectleider Jeannine van Kaathoven van Bij Jet. ‘Wie meedoet, krijgt na een algemene introductie huiswerk en wordt vervolgens individueel begeleid. Van de deelnemers wordt dan ook wel wat verwacht. Waar ze dan ook veel voor terugkrijgen: advies op maat waar ze echt verder mee komen.’ Het aanbod past binnen de al bestaande werkwijze van Bij Jet.

Stichting Bij Jet
De stichting begeleidt werkzoekenden in Schijndel en Wijbosch op maat en doet dat persoonlijk en intensief. Met het nieuwe programma wil Bij Jet mensen van dienst zijn, die zo’n begeleiding mogelijk een stap te ver vinden en tegelijkertijd wel hulp kunnen gebruiken.

Eerste bijeenkomst
De eerste bijeenkomst is op 4 september en wordt gehouden in de ontmoetingsruimte van Bij Jet in Dienstencentrum De Bank, Hoofdstraat 43 in Schijndel. De deuren zijn openen vanaf 19.30 uur, het programma begint om 20.00 uur. Meedoen kost niks voor mensen die juist vanwege gebrek aan werk weinig geld hebben. Anderen betalen een vrijwillige bijdrage. Aanmelden is wel verplicht:info@bij-jet.nu.

You may also like...

%d bloggers liken dit: