Zomerexpositie werk Annie Dortmans op CHV Noordkade

VEGHEL – Tijdens Fabriek Magnifique 2018 exposeerde Annie Dortmans uit Sint-Oedenrode haar werk in de Apotheek en de grote vergaderzaal op de CHV Noordkade in Veghel. Op verzoek is haar expositie verlengd en tot eind augustus te bewonderen op de 1e verdieping.

In 2008 sloot Annie de opleiding ‘Schilderen’ cum laude af aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk, België. In 2010 startte ze op dezelfde academie met de opleiding Monumentale Kunst (mixed media) die ze in 2017 afsloot. Aansluitend sloot Annie zich aan  bij de mentorgroep voor gevorderde schilders van Phoenix Cultuur in Veghel, waar ze nog steeds elke woensdag werkt. Annie laat zich inspireren door beelden die ze op haar netvlies krijgt. De aan de werkelijkheid ontleende vormen weet ze vervolgens te abstraheren en om te zetten in sfeervolle voorstellingen op het platte vlak. Een spel van lijnen en ruimtes die illusies van het exterieur en interieur van bouwwerken of gedeelten daarvan weergeven.

Voor meer informatie over de kunstenares zie: www.anniedortmans.nl en voor alle beeldende cursussen bij Phoenix Cultuur, zoals tekenen en schilderen: www.phoenixcultuur.nl.

You may also like...

%d bloggers liken dit: