‘Wie is de Mol’ Tilburg

VEGHEL – ‘Wie is de Mol’ is een spannend en avontuurlijk spelprogramma van de Nederlandse Televisie. In het programma voert een team van bekende Nederlanders opdrachten uit en jaagt tegelijkertijd op ‘De Mol’. Vanwege de populariteit van het spelprogramma worden in het land op amateurbasis ‘Wie is de Mol’-edities gemaakt, die dan via YouTube worden uitgezonden. Dit geldt ook voor ‘Wie is de Mol: Tilburg’, een idee van Joep van Ganzewinkel uit Keldonk. Hij wist uit zijn kennissenkring 10 kandidaten te enthousiasmeren en nam het programma in de maand juli op. Niet alleen in zijn studentenstad Tilburg. Ook in zijn woonplaats Keldonk en op de Noordkade in Veghel vond hij ruimte en medewerking voor de opnames van enkele afleveringen. Naar verwachting zijn de afleveringen vanaf oktober 2018 via YouTube te zien. Zie: https://www.facebook.com/wieisdemoltilburg/

You may also like...

%d bloggers liken dit: