Sligro Food Group verbouwt hoofdkantoor

VEGHEL – Sligro Food Group start in september met de verbouwing van haar hoofdkantoor aan de Corridor in Veghel. Het complete gebouw gaat op de schop en wordt aangepast aan de eisen van deze tijd. Om de verbouwing uit te kunnen voeren verhuizen de medewerkers van het hoofdkantoor tijdelijk naar een pand aan de Huygensweg 10 in Veghel.

Het hoofdkantoor van de marktleider in foodservice dateert uit de jaren zestig van de vorige eeuw. Met de groei die het bedrijf doormaakte vonden ook regelmatig verbouwingen en kleine uitbreidingen plaats. De laatste grote verbouwing dateert uit 2007, toen aan weerszijden van het hoofdkantoor nieuwe vleugels zijn gerealiseerd. Met de huidige verbouwing, die een oppervlakte van 16.700 m2 beslaat, wordt rekening gehouden met de ambitie van Sligro Food Group om uit te groeien tot een internationale foodservice speler.

Beter werkklimaat

De verbouwing wordt gerealiseerd door hoofdaannemer Cornelissen uit Zeeland. Samen met de andere bouwpartners is de verbouwing in 3D ontworpen, volgens het principe van  Engineering & Build.  Een groot deel van de buitenmuren en de verdiepingsvloer blijft intact. Inpandig wordt het gebouw ingrijpend vernieuwd. Zo worden er een nieuw bedrijfsrestaurant en patio van 600 m2, met daaromheen kantoorruimtes, gerealiseerd.

Voor de inrichting van de kantoren is gekeken naar ZiN Inspiratielab. De innovatieve en eigentijdse sfeer wordt doorgetrokken naar het hoofdgebouw. De indeling van de kantoorruimtes wordt flexibeler en het werkklimaat voor de medewerkers sterk verbeterd. Transparantie en licht vormen daarbij de sleutelwoorden.

Het vernieuwde hoofdkantoor heeft straks ruimte voor ongeveer 650 werkplekken.

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: