Schijndelse Nina van den Heuvel brengt “Happy Song” uit

Nina van den Heuvel (14)

SCHIJNDEL – De Schijndelse zangeres Nina van den Heuvel heeft een nieuw nummer geschreven getiteld “Happy Song”. Haar vakantie met haar ouders in het Zeeuwse Zoutelande heeft ze gebruikt om daar een videoclip bij te maken. Nina is 14 jaar en gaat naar het 3e van het 2-talig VWO op het Elde college in Schijndel.

Orion Music Award
In 2017 won Nina in het Parktheater in Eindhoven de Orion Music Award. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de scholier met het grootste muzikale talent uit de regio Eindhoven. Vijftien talenten hadden zich ingeschreven voor de wedstrijd waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen onder- en bovenbouw.

Fabriek Magnifique
Haar laatste optreden was tijdens Fabriek Magnifique in Veghel. Nina: “Sinds ik kan praten zing ik al, mijn ouders zijn ook erg muzikaal, het is me dus met de paplepel ingegeven. Een paar jaar geleden ben ik begonnen met het schrijven van eigen nummers. Vorig jaar heb ik de Orion Music Award gewonnen, van het prijzengeld heb ik mijn eerste gitaar kunnen kopen. Dit jaar heb ik meegedaan met Kunstbende Brabant hier heb ik veel geleerd. Ik vind veel muziekstijlen leuk, maar The Beatles zijn toch echt wel mijn idolen. Ik ben dan ook zeer blij dat ik tijdens Fabriek Magnifique kan laten zien wat ik allemaal in mijn mars heb. Ik heb er erg veel zin in!”
(bron: fabriekmagnifique.nl/activiteiten)

You may also like...

%d bloggers liken dit: