Politie Schijndel waarschuwt voor Babbeltruc

SCHIJNDEL – Dinsdag 24 juli rond 12:15 uur kreeg een bewoonster aan Mgr. Bekkersstraat in Schijndel bezoek van een blanke man, 25-30 jaar oud, stekeltjeshaar die onder andere een zwart poloshirt droeg. De vrouw kon een bepaalde actie krijgen voor haar energierekening. De man had echter geen pasje van een energiemaatschappij bij zich en droeg ook geen jasje van het betreffende bedrijf. Omdat het om een 93 jarige alleenstaande mevrouw gaat, vermoedt de politie dat hier mogelijk sprake is van een babbeltruc om de woning binnen te komen. Een dochter was echter op bezoek en de man  vertrok weer. De politie waarschuwt voor deze babbeltrucpraktijken omdat dit kennelijk al vaker is voorgekomen. Laat niemand binnen en vraag altijd om een legitimatiebewijs, is het advies.

You may also like...

%d bloggers liken dit: