Pinokkio en De Kleine Zeemeermin op de CHV Noordkade

VEGHEL – De zomervakantie wordt deze week ingeluid met twee openluchtvoorstellingen voor jong en oud op de CHV Noordkade in Veghel. Op donderdag 12 juli presenteert Toneelvereniging Mariahout de voorstelling “De kleine zeemeermin’ en op vrijdag 13 juli presenteert Jeugdtheatergroep Kersouwe de voorstelling “De avonturen van Pinokkio”.

De Kleine Zeemeermin
Op donderdagmiddag 12 juli speelt Toneelvereniging Mariahout om 15:00 uur de voorstelling “De Kleine Zeemeermin”. Een eigentijds sprookje met actuele thema’s waarin de ‘Prins van het Land’, Kaap de Zoete Hoop’ trotseert op zoek naar kibbeling, maar de dochter van de Koningin van de Zee ‘Arial’ vangt.

Pinokkio
Jeugdtheatergroep de Kersouwe speelt op vrijdagmiddag 13 juli om 14.30 uur de voorstelling “De avonturen van Pinokkio’. Een bewerking op het bekende verhaal van Carlo Collodi uit 1883, waarin Pinokkio zich in allerlei avonturen stort in zijn reis om een echte jongen te worden.

Kaartverkoop

De openluchtvoorstellingen vinden plaats achter Wittern op de CHV Noordkade in Veghel en worden ondersteund door de theaterafdeling van Phoenix Cultuur. Tickets zijn te koop via theater de Blauwe Kei en kosten € 5,- per stuk, een combinatieticket voor beide voorstellingen kost € 7,50. Info via www.blauwekei.nl.

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: