Kindervakantieweek Schijndel, Gemma is jarig en kijkochtend

SCHIJNDEL – Vandaag, dag 4 van de Kindervakantieweek in Schijndel is het kijkochtend. Vandaag is ook Gemma Glittert jarig en dan is het natuurlijk feest in het bouwdorp. Ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s zijn welkom om de Hollywood bouwsels te bewonderen.

Voor het eerst waren ook bewoners van het Mgr. Bekkershuis in Schijndel uitgenodigd om een kijkje te nemen. Zij genoten van een kopje koffie met koekje en speelden mee met De Grote Roze Flamingo Bingo waarmee veel prijzen te verdienen waren. Enkele jonge deelnemers begonnen als verslaggever voor Omroep Meierij en leiden ons rond in hun ‘hut’ zoals ze het noemen. Gast verslaggeefster is Manita van der Leest (Patty Confetty). Jarige Gemma kijkt terug op een fantastisch feestje waarvan ze zichtbaar genoot.

You may also like...

%d bloggers liken dit: