Koninklijke onderscheiding voor Jan de Graaf

VEGHEL – Jan de Graaf werd woensdag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Kees van Rooij reikte hem deze onderscheiding uit.

De Graaf is paardenman in hart en ziel. Hij is al sinds de jaren 70 actief voor Paardensportvereniging Sint Lambertus waar hij diverse bestuursfuncties vervulde en actief is als commandant en instructeur tijdens wedstrijden. Vele jaren organiseerde de heer De Graaf wedstrijden en buitenritten. Daarnaast is hij terreinbeheerder van het trainingscomplex. Voor de Hippische vereniging is De Graaf actief als jurylid, commandant, instructeur en omroeper tijdens wedstrijden. Hij behartigt als afgevaardigde tevens de belangen van PSV Sint Lambertus tijdens kringvergaderingen van de KNHS.

 

Vanwege zijn betrokkenheid en het grote verantwoordelijkheidsgevoel richting de vereniging kreeg Jan de Graaf de koninklijke onderscheiding.

You may also like...

%d bloggers liken dit: