Vanaf 14 mei Bouwdorpkaarten Veghel in Hout bestellen

VEGHEL – Vanaf  maandag14 mei  2018 zijn via de website www.veghelinhout weer kaarten te koop voor het Bouwdorp dat in de laatste week van de zomervakantie wordt gehouden. Dit jaar van 13 tot en met 16 augustus. Het bouwdorp is een kindervakantieweek in Veghel. Kinderen kunnen een hele week genieten van leuke activiteiten.

 

Kinderen van 5 tot en met 13 jaar mogen deelnemen aan deze week. De hoofdactiviteit is bouwen van een hut waarin ze mogen blijven slapen. Het bouwdorp wordt gehouden in het Julianapark in Veghel. Om toegang te krijgen tot het bouwdorp moeten de kinderen een bouwdorpkaart hebben.

Blijven slapen
Naast het bouwen van hutten zijn er voor de kinderen nog allerlei andere activiteiten waaraan ze kunnen deelnemen. Ze mogen daarbij zelf hun keuze maken. Het hoogtepunt van het bouwdorp is het slapen in de eigen hut. Daarvoor wordt de hut ingepakt in plastic en mogen ze blijven slapen van donderdag op vrijdag. Daarvoor is wel toestemming nodig van de ouders.

 

 

 

 

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: