Udea nieuwe aanwinst voor Foodpark Veghel

 

Fotoimpressie Udea

VEGHEL – Het bedrijf Udea gaat zich vestigen op het Foodpark Veghel. Udea heeft hierover overeenstemming bereikt met de gemeente Meierijstad. Het bedrijf koopt 5,6 hectare grond waar ze een nieuw pand gaat bouwen. De overeenkomst is afgelopen week getekend, zo maakte de gemeente bekend.

Udea is een groothandel, im- en exporteur van biologische levensmiddelen en tevens franchisegever van de biologische supermarktformule Ekoplaza. Op de nieuwe plek worden de twee bestaande distributiecentra van het bedrijf gecentreerd.

Algemeen directeur Erik Does van Udea: “Voor ons is het een grote én ook spannende stap, wat aardige voorbereiding heeft gevraagd en onze aandacht tot in 2020 zal vergen. Van twee locaties gaan we naar één centrale locatie op het Foodpark. Dit leidt tot een efficiencyverbetering. We verwachten eind 2019 de nieuwe locatie te betrekken en zo snel als mogelijk in 2020 volledig operationeel te zijn.”

‘Grote aanwinst voor Foodpark’
“Met Udea trekken we een mooi food- en technologisch bedrijf aan”, aldus wethouder Goijaarts. “Wij zijn er trots op dat Udea gekozen heeft voor deze mooie locatie en zien het als een grote aanwinst voor het Foodpark. Het bouwrijp maken van fase I van het Foodpark is bijna klaar. En wat ons betreft gaat voor Udea snel de eerste schop in de grond.”

You may also like...

%d bloggers liken dit: