Tentoonstelling over 120 jaar Fransen-Gerrits

ERP – Mengvoederbedrijf Fransen-Gerrits is al 120 jaar geworteld in Erp. In 1897 kocht Bert Fransen de windmolen aan de Watermolenweg die dateerde uit 1847. Hij had niet kunnen bevroeden dat het bedrijf dat hij toen stichtte, zo lang zou voortleven. Dankzij het ondernemerschap van hem en zijn opvolgers en de keuzen die zij maakten, kon het bedrijf zich ontwikkelen tot één van de grootste mengvoederbedrijven in de regio. Dit seizoen besteedt Heemkundekring Erthepe veel aandacht aan het 120-jarig bestaan van het bedrijf. Als afsluiting van dit thema is er gedurende twee weekenden  een tentoonstelling in en om het Raadhuis aan het Hertog Janplein 9 in Erp. Zondag 6 en 13 mei is de tentoonstelling geopend van 11.00 – 17.00 uur en zaterdag 12 mei van 13.00 – 17.00 uur

You may also like...

%d bloggers liken dit: