Politieautootjes op de verzamelbeurs

 

Eerde – Ton Verbakel uit Veghel komt met zijn verzameling politieautootjes naar de ruilbeurs in Eerde. Deze beurs vindt plaats op zondag 27 mei in gemeenschapshuis ‘De Brink’ in Eerde. 

 

 

In de 38 jaar dat Ton Verbakel werkzaam was bij de politie heeft hij ook een grote verzameling over de politie opgebouwd. Op zijn werk hield hij wisselende tentoonstellingen met zijn verzameling. Nu hij met pensioen is, ontbreekt hem de ruimte. Alles zit ingepakt in dozen. Daarom vindt hij het leuk om nu nog een keer een tentoonstelling te houden met zijn verzameling politieautootjes. Zijn verzameling bestaat uit ongeveer 450 verschillende politieautootjes, afkomstig uit verschillende landen. De meeste politieauto’s zijn nieuw in de speelgoedwinkels in de diverse landen gekocht en zijn nog niet uit de verpakking geweest. Met deze tentoonstelling wil Ton ook afscheid nemen van zijn verzameling. Hij wil de politieautootjes wegdoen en zoekt nog iemand die er belangstelling voor heeft.

 

Ruil mogelijkheden

De ruilbeurs begint zondag 27 mei om 09.00 en duurt tot 12.00 uu.  Tijdens deze verzamelbeurs is er van alles te ruilen. Van supermarktacties zoals Star Wars Rollinz van Emté, PSV stickers van Jumbo, tot aan de Mario Kart coins van Plus. Maar ook voor ansichtkaarten, lucifermerken, markclips, munten, bidprentjes, jokers, pins, postzegels, speelkaarten, pennen, sigarenbanden, suikerzakjes, sleutelhangers, stripboeken, speldjes, theezakjes, winkelwagenmunten en nog veel meer slaag je op deze verzamelbeurs. De entree bedraagt € 1,50 voor volwassenen. Kinderen mogen gratis binnen.

 

 

 

 

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: