Politie Schijndel vraagt aandacht voor verkeerssituatie

SCHIJNDEL – De komende weken wordt er aan de Structuurweg in Schijndel gewerkt. Dit betekent dat het verkeer t/m 1 juni 2018 wordt omgeleid via de Hoofdstraat en de Boschweg. Af en toe is het dan een ‘gekkenhuis’ op de doorgaande weg, zo staat op de Facebookpagina van de Schijndelse politie te lezen.

 

Maar druk wil niet zeggen dat ’t dan meteen gevaarlijk is. De situatie vraagt wel om rekening houden met elkaar! Fietsers zullen niet altijd met tweeën naast elkaar kunnen rijden of moeten soms afstappen. Automobilisten laten het gaspedaal wat vaker los, sluiten aan in de rij en dienen rekening te houden met passerende en overstekende (jonge) scholieren en wijkbewoners. Dus: “Samen de klus klaren de komende dagen!”, aldus de politie

 

 

 

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: