Opening Padelbanen tennispark De Krekel Mariaheide

Padel is een racket- en balsport voor twee spelers (enkelspel) of voor paren (dubbelspel), waarbij een bal, gelijkend op een tennisbal, met een racket over een net gespeeld dient te worden. Het is een mix van tennis en squash. Zondagmiddag vond bij Tennispark De Krekel in Mariaheide de opening plaats van de eerste twee padelbanen in de regio Meierijstad en ver daarbuiten. Initiatiefneemster Hanneke Ketelaars was blij dat de padelsport op haar tennispark kan starten. Volgens haar is de belangstelling nu al groot: “Juist omdat deze sport  heel laagdrempelig is. Iedereen kan het spelen, van jong tot oud”, aldus de voormalig Nederlands kampioene tennis. Zij is vol vertrouwen over de toekomst van deze relatief nog jonge sport.

You may also like...

%d bloggers liken dit: