Nieuwe aflevering boekenprogramma BBBeep bij Omroep Meierij

MEIERIJSTAD – Vanaf zondag 27 mei is er weer een nieuwe aflevering van het TV-programma BBBeep. BBBeep is een programma over boeken, blaadjes en de bieb. In deze aflevering 09 gaan we op bezoek in de bibliotheek in Sint-Oedenrode, presenteren Meike Boertjes en Annelies van Uden hun toppers en verteld wethouder Coby van der Pas over haar favoriete boeken. Verder presenteert Gerda Baeyens haar keuze, presenteert Wim van Uden zijn boek “Help ik ga bouwen” en leest Toon van der Sanden een gedicht voor uit zijn gedichtenbundel.

Deze uitzending wordt elke dag herhaald t/m zaterdag 2 juni telkens om 02:30 – 05:30 – 08:30 – 11:30 – 14:30 – 17:30 – 20:30 – 23:30 uur. uitzending gemist? Kijk hier

You may also like...

%d bloggers liken dit: