Jubileumuitzending Uurke Plat

 

 

 

 

 

 

 

MEIERIJSTAD – Radiopresentator Piet Pels en technicus Peter de Laat presenteren op de woensdagavond al jaren het programma Uurke Plat. Een programma’s waarin het Brabants dialect centraal staat. De uitzending van woensdag 9 mei wordt een hele speciale. 

Dan komt het warme stemgeluid van Piet Pels namelijk voor de 1100e keer de radio uit. ’n Uurke Plat is een programma in Brabants dialect met als hoofdmoot dialectmuziek. Op 6 oktober 1996 was de eerste aflevering met het liedje “Rijk” van Ad de Laat, waarmee Piet aanstaande woensdag ook de jubileumuitzending mee begint.

Traditiegetrouw drinken Peter en Piet tijdens de uitzending allebei een schuimend Palmbiertje (de ideale combinatie). Maar niet alleen het biertje vult de uitzending woensdag, ook Lya de Haas en Hennie Korsten geven de uitzending wat extra kleur, ze schuiven aan tussen 20.00 en 21.00. Wilt u een nummer aanvragen? Stuur dan een mailtje naar redactie@omroepmeierij.nl onder vermelding van  ‘Uurke Plat’.

’n Uurke Plat is woensdag 9 mei van 19.00 tot 20.00 te horen.

Zenderoverzicht RADIO
UITZENDKANALEN EN FREQUENTIES VOOR KERN SINT-OEDENRODE en bijbehorende kernen
ZIGGO Digitaal kanaal 915 en Ci+ KANAAL 365

Kabel: 87.5 FM – KPN Digitaal: Kanaal 1033. Telfort: 796
UITZENDKANALEN EN FREQUENTIES VOOR SCHIJNDEL en WIJBOSCH
ZIGGO Digitaal kanaal 914 en Ci+ KANAAL 365

Kabel: 87.5 FM – KPN Digitaal: Kanaal 1033. Telfort: 796
UITZENDKANALEN EN FREQUENTIES VOOR VEGHEL en bijbehorende kernen
ZIGGO Digitaal kanaal 917

Kabel: 87.5 FM – KPN Digitaal: Kanaal 1033. Telfort: 796

You may also like...

%d bloggers liken dit: