IVN Rooi realiseert met succes kunstmatige zwaluwwand

SINT-OEDENRODE – De kunstmatig aangelegde zwaluwwand op landgoed De Rijt wordt al druk bezocht door de oeverzwaluw. Dagelijks komen er meer zwaluwen om in die wand hun nest uit te graven.  De officiële onthulling van de zwaluwwand zal plaatsvinden tijdens de natuuractiviteit op zaterdag 12 mei ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van IVN Rooi. Er vinden allerlei activiteiten plaats zoals waterdiertjes bekijken, het blote voeten pad lopen, uilenballen uitpluizen, een insectenhotel maken en natuurlijk de oeverzwaluwen bekijken. Daarvoor staan er telescopen opgesteld. Dit alles vindt plaats bij en op het terrein van Miss Hyacinth, Damianenweg 26, Sint-Oedenrode, van 14:00 tot 16:30 uur (ingang Veerse Heide). Iedereen is welkom!

You may also like...

%d bloggers liken dit: