Gratis optreden Love4Music in Veghel

VEGHEL –   Het Pop & Gospelkoor Love4Music treedt zaterdag 12 mei vanaf 20.00 uur op in de Lambertuskerk aan de Markt in Veghel. Het koor, dat onder leiding staat van dirigent en arrangeur Dan Loredan zingt die avond liederen die men over enkele maanden tijdens een tournee door Roemenië ten gehore brengt. Roemenië is het geboorteland van Loredan. Hij wil de koorleden laten zien waar hij is opgegroeid.   

Love4Music beschikt over een uitgebreid repertoire Pop en Gospelmuziek. De Gospelsongs zijn elke maand in de Lambertuskerk te horen wanneer het 14 leden tellende koor een kerkdienst mee verzorgt. Volgens Monique Kuijper hebben de koorleden een bijzondere klik met hun dirigent. “Dan Loredan woont al heel lang in Veghel, heeft als dirigent van diverse koren en als muziekarrangeur hier zijn werk, maar is ook in Roemenië bij de muziekliefhebbers een bekende”, aldus Monique Kuijper.

 Generale repetitie

Het optreden van Love4Music op zaterdag 12 mei moet volgens Monique gezien worden als een generale repetitie. Het anderhalf uur durende optreden met de mooiste nummers is gratis toegankelijk, hoewel men wel met de collectezak langskomt, maar dan wel voor een vrijwillige bijdrage. Dat heeft alles te maken met enkele leden die nog studeren en niet zoveel geld hebben om de reis te betalen. Wat van de opbrengst overblijft spendeert het koor later weer aan de aankoop van nieuwe muziekstukken.

Zondagavond in 55 Plusshow

Het koor Love4Music is zondagavond tussen 20.00 en 22.00 uur te horen in het radioprogramma de 55 Plusshow  via de livestream op www.omroepmeierij.nl.  Daarbij is tevens een interview te horen met Monique Kuijper.

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: