Bowlingvereniging Veghel dupe van sluiting Bowlingcentrum

VEGHEL – Nu bekend is dat Bowlingcentrum Veghel op 4 juni definitief op slot gaat, valt ook het doek voor Bowlingvereniging Veghel. De 90 leden van deze club moeten voor hun sport elders onderdak zien te vinden. “Dit is een verlies voor Veghel”, zegt voorzitter Ben Looijenstein. Hoewel veel leden  de sluiting al enige tijd zagen aankomen, was het toch een domper voor hen toen hij de boodschap moest brengen.

Mede eigenaar Christian Kweens is niet blij met het besluit van de gemeente Meierijstad. Hij zegt: “Volgens het masterplan van de gemeente wordt het hele gebouw gesloopt en maakt plaats voor een stukje groen”. De familie Kweens zag de bui enkele jaren geleden al hangen en deed volgens Christian pogingen om elders onderdak te vinden. “Maar dat is gewoon niet haalbaar. We komen net uit een crisis en kunnen geen groot bedrag op tafel leggen om elders weer te beginnen”. Volgens hem is hiermee een bedrag van 1 miljoen Euro gemoeid. “Er zijn wel diverse gesprekken met de gemeente geweest, maar wij worden als commercieel ondernemer gezien en als het niet lukte zou het gewoon ophouden”, zegt Christian Kweens tot besluit.

You may also like...

%d bloggers liken dit: