Trainer Jacques Kop Jansen na vijf jaar weg bij De Korfrakkers

 

Onlangs werd trainer Kop met De Korfrakkers nog Nederlands kampioen in de zaal.

ERP – Trainer Jacques Kop Jansen van De Korfrakkers uit Erp verruilt na dit seizoen Erp voor Heeswijk-Dinther. Kop Jansen wordt hoofdtrainer bij Altior. Onlangs behaalde hij met het eerste damesteam van De Korfrakkers nog het Nederlands kampioenschap zaalkorfbal.

Maar na de zomer gaat Kop Jansen dus aan de slag als hoofdtrainer bij Altior. Dit na vijf jaar De Korfrakkers. Altior pendelde de laatste jaren tussen hoofd- en topklasse. Met de nieuwe hoofdcoach wil Altior een extra stap richting de top van het dameskorfbal zetten en een vaste waarde in de topklasse worden, zo meldt de club.

Kop Jansen kwam vijf jaar geleden bij de Erpse vereniging, die toen al in de Topklasse van het dameskorfbal bovenin meedraaide. Hij nam het stokje over van Anke Verstraten. De afgelopen vier jaar zijn de belangrijkste titels binnen het dameskorfbal binnengehaald.

De club De Korfrakkers zal een nieuwe uitdaging met twee handen aangrijpen. “Zo blijft de dynamiek in het dameskorfbal bestaan”, laat de vereniging weten.

Zaterdag verloren De Korfrakkers van Rosolo uit Reuzel (16-17). Om een plekje bij de eerste vier te behouden, zullen volgende week de punten moeten worden gepakt in Ysselsteyn waar tegenstander De Peelkorf wacht.

You may also like...

%d bloggers liken dit: