Themawandeling over schuld bij Damiaancentrum

 

SINT-OEDENRODE – Het Gesprek te Pas dat het Damiaancentrum in Sint-Oedenrode zondag 15 april organiseert heeft als onderwerp ‘schuld’. Vragen als: Voel jij je vaak schuldig? Kun je schuldig zijn door niets te doen? Eigen schuld, dikke bult? komen hierbij aan de orde. Dit thema biedt aanleiding genoeg om met elkaar in gesprek te gaan. Iedereen, jong of minder jong, van welke afkomst of gezindte dan ook is uitgenodigd voor dit gesprek met wandeling. Je bent van harte welkom op zondag 15 april om 10.00 uur bij het Damiaancentrum, Schijndelseweg 46, in Sint-Oedenrode.

Het Gesprek te Pas wordt elke derde zondag van de maand georganiseerd, telkens met een nieuw onderwerp. De bijeenkomst begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 12.00 uur. De opzet is steeds hetzelfde: Na ontvangst met koffie/thee en een inleiding op het thema komt het gedeelte “te pas”: de deelnemers maken in kleine groepjes een wandeling van een uurtje in de bossen, tuinen of de prachtige omgeving van het centrum. Bij heel slecht weer of voor wie slecht ter been is, wordt de wandeling denkbeeldig. We spreken te pas, al of niet aan de hand van de meegegeven vragen, over of naar aanleiding van het onderwerp. Vervolgens wisselen de deelnemers bij een kop koffie/thee de ervaringen, verhalen of meningen uit.

Met deze wandelingen hoopt Damiaancentrum Nederland mensen nader tot elkaar te brengen en wat inspiratie te bieden. De kosten bedragen per deelnemer ongeveer 3 euro, maar de organisatie is tevreden met elke bijdrage naar draagkracht.

Voor alle informatie over de Gesprekken te Pas: tel. 0413-291200 of 06-10223044.

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: