Team van Frits van Eerd klaar voor Spa-Francorchamps

VEGHEL – Racing Team Nederland, met onder andere Veghelaar Frits van Eerd in de gelederen heeft de tests op het Formule 1-circuit Paul Ricard bij Le Castellet in Frankrijk tot een goed einde gebracht. Drie dagen lang werkte het team een intensief testprogramma af.

 

Volgens Van Eerd was het een testweekend waarin veel vooruitgang werd geboekt. “Het team heeft een perfecte job gedaan; 325 ronden zonder enig probleem. Ik vind dat echt geweldig en blijf me erover verbazen. Bovendien hebben we qua afstelling en banden echt weer stappen gezet. Al met al een goede en zeer productieve test. We zijn klaar voor de eerste WK-race en hoewel het ongetwijfeld het enorme uitdaging gaat zijn, kijk ik er met veel plezier naar uit”, aldus de Veghelse autocoureur. Samen met Jan Lammers en Giedo van der Garde gedurende de testritten op Le Castellet 1800 kilometer af.

24 uur van Le Mans

Deze zogeheten proloog in Frankrijk was de laatste gezamenlijke test voor de openingsrace van het FIA World Endurance Championship; de 6 Hours of Spa-Francorchamps die op 5 mei wordt verreden. Ook de 24 uur van Le Mans staat op het programma.

 

 

 

 

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: