Koken bij OM met SMEK, Smullen Met Eerlijke Kost

Op zondag 15 april wordt de lente aflevering van het TV-programma SMEK, Smullen Met Eerlijke Kost, uitgezonden. Met als thema de lente.
Deze uitzending wordt vervolgens elke dag herhaald t/m zondag 22 april telkens om 02:30 – 05:30 – 08:30 – 11:30 – 14:30 – 17:30 – 20:30 – 23:30 uur

Het programma is een co-creatie van Omroep Meierij en Fairtrade om de kijker thuis er bewust van te maken dat iedereen thuis een eerlijke kost kan maken.
De bekende kok Leon Twigt kookt voor de camera een heerlijk 3-gangenmenu met Fairtrade- en streekproducten wat je ook thuis klaar kunt maken.

De locatie is de keuken van zorghoeve ’t Binnenveld.
Deze keer zijn Betty van Zuthpen en Luuk van Nieuwenburg van het 1 ander festival te gast, ze gaan samen met Leon in deze aflevering lente achtige gerechten klaarmaken.
Alles wat je nodig hebt voor het 3-gangenmenu, is onder andere te verkrijgen bij lokale ondernemers zoals de Plus in Schijndel.

Een nieuwe aflevering van dit kookprogramma gebaseerd op koken met Fair Trade producten.
Uitzending vanaf 15 april gedurende 1 week.
Uitzendtijden: 02:30 – 05:30 – 08:30 – 11:30 – 14:30 – 17:30 – 20:30 – 23:30 uur

You may also like...

%d bloggers liken dit: