Seniorenvereniging WijNu heeft bloeiende Jeu de Boulesclub

 

VEGHEL – Na het verzetten van de klok gaan de senioren van WijNu in Veghel weer massaal naar buiten voor allerlei activiteiten. Er zijn WijNU-leden die wekelijks de fiets pakken en samen een eind gaan fietsen. En je hebt ook mensen die gaan Jeu de Boulen. Bij het WijNu-gebouw aan de Wilgenstraat in Veghel liggen maar liefst zeven boulesbanen waarop naar hartenlust kan worden gespeeld.

 

De Jeu de Boulesclub komt wekelijks in twee groepen op de woensdag en donderdagmiddag bij elkaar voor een heuse competitie. Op 4 en 5 is daarmee een begin gemaakt. Er is zoveel animo onder de WijNu-leden dat er een derde middag aan wordt vastgeplakt en wel op de vrijdagmiddag. Wie interesse heeft én lid is van WijNu kan zich hiervoor inschrijven. Op de website www.wijnuveghel.nl vind je alle informatie.

In de uitzending

Donderdag was een verslaggever van Omroep Meierij aanwezig bij de start van de Jeu de Boulescompetitie. Een verslag hiervan is zondagavond tussen 20.00 en 22.00 uur te horen in het radioprogramma de 55 Plusshow op Omroep Meierij.

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: