Rhode wint, maar is nog geen kampioen: zondag nieuwe kans

 

Gezelligheid op de tribune zondag bij Rhode. (Foto: Twitter @rksv_rhode)

SINT-OEDENRODE – Rhode won zondag thuis op sportpark De Neul met 2-0 van WSC uit Waalwijk. Toch konden de voetballers uit Rooi het kampioenschap nog niet vieren. Ook de enig overgebleven concurrent, EVVC uit Vinkel, boekte namelijk een overwinning.

In de wedstrijd tegen WSC bleef het lange tijd 0-0. Het was in de tweede helft aan topscorer Koen van der Zanden om de ban te breken. En in de 85e minuut wist Daan van Dinten de 2-0 te maken.

Zondag in Helvoirt nieuwe kans
Met nog zes wedstrijden te gaan staat Rhode nu zestien punten voor. Wanneer Rhode zondag in Helvoirt wint dan is het kampioenschap in de tweede klasse H dan ook een feit. Het resultaat van EVVC doet er dan niet meer toe.

You may also like...

%d bloggers liken dit: